Nazovite nas+385 1 2049 510
Nazovite nas+385 1 2049 510

Opći uvjeti

Pozivamo vas da prije korištenja ovom mrežnom stranicom pozorno pročitate uvjete, našu politiku kolačića i našu politiku privatnosti (u daljnjem tekstu zajedno: politike zaštite privatnosti i kolačića). Kada se koristite ovom mrežnom stranicom ili obavljajte narudžbu na njoj, podliježete ovim uvjetima i našoj politici zaštite privatnosti. Ako niste suglasni s uvjetima i politikom zaštite privatnosti i kolačićima, nemojte se koristiti ovom mrežnom stranicom.

Tvrtka terra media d. O. O. Zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih općih uvjeta poslovanja i korištenja i/ili izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga, savjetuje krajnje korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u općim uvjetima poslovanja i korištenja i izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja internetske stranice i nakon objave na internetu  novih promijenjenih općih uvjeta poslovanja i korištenja odnosno izjave o povjerljivosti, podrazumijeva se da korisnik prihvaća izmjene. 

Ova internetska stranica privatno je vlasništvo. Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ovih internetskih stranica mora biti u skladu s ovim općim uvjetima poslovanja i korištenja. Krajnji korisnici ne smiju putem ove internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja tvrtke terra media d. O. O, sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Krajnji korisnik ne smije koristiti ovu internetsku stranicu za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe.

Svi materijali koji se nalaze na www. Terramedia. Hr internetskoj stranicama ekskluzivno su pravo tvrtke terra media d. O. O. , ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje, ili mijenjanje na drugi način ovih internetskih stranica bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke terra media d. O. O. Strogo je zabranjeno! Kršenje općih uvjeta poslovanja i korištenja može dovesti do pokretanja parničnih postupaka i/ili do kaznenog progona protiv počinitelja radi povrede autorskih prava, prava žiga, ili prava kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi uvjeta ili politika zaštite privatnosti i kolačića, možete nam se obratiti putem e-maila na adresu info@terramedia. Hr

Cijene i uvjeti plaćanja

Sve prikazane cijene na našem web shopu su u eurima i kunama s uključenim pdv-om. U cijenu artikla nije uračunato apliciranje logotipa i promotivnih poruka, osim u slučaju kad je to navedeno u opisu artikla. Terra media d. O. O. Zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave i obavijesti. U slučaju izmjene cijena u tijeku obrade narudžbe, kupac će biti obaviješten. Greške nastale kod unosa cijena ne obvezuju nas na prodaju po navedenoj cijeni.

Rabati se dogovaraju pojedinačno na temelju ostvarenog godišnjeg prometa, a isti prestaju važiti kod nepoštivanja valute plaćanja.

Račun za isporučenu robu kupac dobiva uz robu. Za sve ono što u ovim uvjetima poslovanja nije spomenuto, važe pozitivni zakonski propisi rh. 

Kupcima prema kojima ima dospjelih i nepodmirenih potraživanja, terra media d. O. O. Zadržava pravo obustave daljnjih isporuka.

Plaćanje robe naručene putem web shopa na adresi www. Terramedia. Hr moguće je platiti pouzećem, virmanski  ili kreditnim karticama. 

Robu koja je naručena telefonski ili putem e maila, moguće je platiti pouzećem ili virmanski na račun tvrtke terra media d. O. O. Kod ovog načina plaćanja, na e mail adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu. Po zaprimljenoj uplati pripremu i isporučujemo osobno, prikup ili dostavnom službom (prema dogovoru). 

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj ne može iz nekog razloga zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Usluga dorade

Artikle naručene pute web stranice www. Terramedia. Hr moguće je personalizirati tiskom ili vezom promotivnih poruka i logotipa. Nakon provedene narudžbe putem weba, molimo da se na email info@terramedia. Hr dostavi grafička priprema i upute za približnu poziciju i dimenziju tiska.

Grafičku pripremu je potrebno poslati u vektorskom obliku u pdf ili svg formatu. Iznimno, po dogovoru putem maila, moguće je korištenje i png transparent formata. Slanjem neadekvatne grafičke pripreme naplaćuje se izrada iste. 

Nijansa boje na ekranu, može se razlikovati od nijanse boje koja će biti otisnuta zbog toga što nisu definirane istim standardom (npr. Pantone karta boja)

Izrada vizuala prema kojem će se vršiti tisak/vez mora biti potvrđen pismenim putem. 

Vizual uključuje boje i dimenzije logotipa te približno prikazuje poziciju same aplikacije. S obzirom na to da je predviđen za pregledavanje na ekranu, boja i izgled artikla te tiska na fotografijama može odstupati od stvarnog izgleda proizvoda te iz tog razloga služi samo za orijentaciju kupcu. Terra media d. O. O. Ne odgovara za eventualna odstupanja.

Uslugom dorade, dajete nam privolu da nakon otisnutog materijala isti možemo fotografirati i objaviti na našoj web stranici te društvenim mrežama. Ako niste suglasni s tim, to je potrebno naglasiti kod narudžbe. 

Uvjeti isporuke

Rok za isporuku robe određuje se za svaki artikl posebno. 

Besplatna dostava za isporuke na području zagreba je iznad 100€. Dostava u ostatak hrvatske naplaćuje se kupcu ovisno o količini robe te načinu slanja kurirskom službom o čemu će kupac biti obaviješten prije isporuke robe. Osobno preuzimanje robe kod nas na skladištu je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

U vrijeme dostave se ne ubrajaju neradni dani, državni praznici i blagdani kako u hrvatskoj tako i u zemljama dobavljača.

Terra media ne odgovara za eventualnu materijalnu ili financijsku štetu u slučaju neisporučivanja ili kašnjenja naručenog proizvoda zbog više sile. Kod kašnjenja robe u ovakvim slučajevima nije moguć povrat artikla naručenih s centralnog skladišta ili artikla s doradom.

Napomena: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 01 2049 510

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 08:00-16:00

Reklamacije i jamstva

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se neće uvažiti. Kupac je dužan izvršiti i provjeru količine isporučene robe.

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u roku od 8 dana u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Reklamacije se zaprimaju na info@terramedia. Hr i trebaju sadržavati broj računa, opis stanja robe i fotografiju kao dokaz.

Prodavatelj će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ako se utvrdi da je prigovor opravdan, te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.

U slučaju kada kupac u vlastitoj organizaciji radi doradu na kupljene artikle, reklamacija se ne uvažava.

Terra media d. O. O. Ne odgovara za robu kupljenu greškom kupca niti za pogrešnu predodžbu o karakteristikama artikla.

Akcijska prodaja

Tvrtka terra media d. O. O. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, tvrtka terra media d. O. O. Neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Općenito

Korištenjem ove web stranice prihvaćate ove uvjete korištenja u cijelosti. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte koristiti ovu web stranicu.

Pristup web stranici

Pristup ovoj web stranici može biti privremeno ili trajno obustavljen bez prethodne obavijesti. Ne garantiramo da će web stranica uvijek biti dostupna ili da će raditi bez prekida ili grešaka.

Autorska prava

Sva autorska prava uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, logotipe, slike, audio datoteke, video datoteke, dizajn web stranice i ostali materijal na ovoj web stranici su vlasništvo nas ili naših licenciranih davatelja. Sadržaj web stranice ne smije se reproducirati, distribuirati, prenositi, prikazivati, prodavati, iznajmljivati, prepravljati, prerađivati, objavljivati, preuzimati ili kopirati na bilo koji način bez naše prethodne pismene dozvole.

Vaš sadržaj

Korištenjem ove web stranice pristajete da ćete se pridržavati svih primjenjivih zakona i propisa, te da nećete objavljivati, prenositi ili dijeliti sadržaj koji je nezakonit, prijeteći, uvredljiv, klevetnički, pornografski ili na bilo koji drugi način uvredljiv.

Poveznice na druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu pod našom kontrolom. Ne snosimo odgovornost za sadržaj tih web stranica ili za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja tih web stranica. Mi ne odgovaramo za politiku i praksu drugih društava. Nemamo nadzor i ne odgovaramo za sadržaj, politiku privatnosti i upozorenja o zaštiti privatnosti bilo kojih stranica ili usluga koje pružaju treće strane.

Ograničenje odgovornosti

Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja ove web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu, posebnu ili kaznenu štetu.

Promjene uvjeta korištenja

Zadržavamo pravo izmijeniti ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Svaka izmjena uvjeta korištenja bit će objavljena na ovoj web stranici. Vašim korištenjem ove web stranice nakon izmjena uvjeta korištenja. 

Čitav sadržaj dostupan na web stranici terra media d. O. O (www. Terramedia. Hr) zaštićen je autorskim pravom. Osim dopuštenog korištenja, terra media d. O. O. Posjetiteljima stranice daje odobrenje da preuzimaju i izlažu materijal zaštićen autorskim pravom samo u privatne svrhe. Za reprodukciju ili korištenje materijala zaštićenog autorskim pravom izvan takve svrhe, potrebno je zatražiti dopuštenje izravno od terra media d. O. O. Ako je dopuštenje dano, ono mora biti podvrgnuto zahtjevu da ime vlasnika autorskog prava i njegov interes za materijal budu navedeni pri reproduciranju ili citiranju materijala, nekog njegovog dijela ili cjeline.Pretraživanje proizvoda

Back to Top
Proizvod je dodan u košaricu