U ponudi imamo široku paletu modela majica u raznim bojama. Za direktan tisak imamo automatski stoj M&R Sportsman sa 12 boja koji omogućuje visokokvalitetan i postojan otisak. Za sušenje boje koristimo M&R Sprint plinski tunel koji garantira postojanost i dugotrajnost tiska. Tiskati možemo u svim bojama na više pozicija: prsa, leđa, rukav i sl. tehnikom sitotiska, digitalnim tiskom ili dotisak na peglu termofolijom. Isto tako možemo Vaš logo napraviti tehnikom strojnog veza.

Na kape dotisak radimo termotransfer tiskom (sitopreslikač, termofolija). U ponudi imamo različite modele kapa u svim bojama. Maksimalna širina otiska je 80 mm, a visina 50 mm. Isto tako možemo Vaš logo napraviti tehnikom strojnog veza.

U ponudi imamo pregače, košulje, jakne, platnene torbe i radnu odjeću.

Na platnene torbe tiskamo tehnikom sitotiska a maksimalna dimenzija otiska može biti 370×410 mm. Torbe su ekološke i mogu se koristiti godinama.

Na košulje, jakne i radnu odjeću nudimo kvalitetnu izradu Vašeg logotipa tehnikom strojnog veza. Na samom početku izrade Vaš logotip se crta u programu gdje se određuju svi parametri: boja konca, veličina znaka i pozicija, nakon toga radimo probni uzorak koji Vam šaljemo na autorizaciju i tek nakon potvrde istoga krećemo sa proizvodnjom.

Na pregače tiskamo tehnikom sitotisaka na preslikač s dotiskom pomoću pegle.

Sve boje koje koristimo u sitotisku zadovoljavaju Ecotex Class 1 normu i ne zagađuju okoliš.

Za više informacija o našim uslugama i proizvodima slobodno nas kontaktirajte.